Webcare

Anno 2017 is het niet meer weg te denken uit de wereld van klantcontact: webcare. Of u nu contact met uw klanten onderhoudt via social media, live chat of WhatsApp, wij kunnen u uitstekend ondersteunen via al deze kanalen. Onze medewerkers spreken de taal van webcare en weten daarmee uw klanten in de juiste tone of voice aan te spreken.

Live chat

Een live chat aanbieden op uw website is vaak een zeer efficiënte optie. Klanten worden snel te woord gestaan en de vragen kunnen vaak met een “first-time fix” worden opgelost. Al eerder zagen wij als gevolg daarvan het telefoon- en mailverkeer van klanten dalen.

Een medewerker bij HMS kan meerdere gesprekken tegelijk voeren, wat live chat tot één van de snelste opties van klantcontact maakt.

Social media

Bij HMS kunnen we met behulp van geavanceerde software al uw social media kanalen overzichtelijk beheren vanuit één programma. Met deze software monitoren we uw accounts en brengen we alle uitingen rondom uw merk in kaart. We maken een uitgebreide analyse van wat er gezegd wordt over uw product, merk of bedrijf. Wat is het sentiment van de uitingen? Welke trends zijn er waar te nemen? Welke kansen liggen er? Waar kunt u actief op inspelen? Samen met u bepalen we welke strategie het beste werkt.

Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor het afhandelen van uw vragen en klachten. Onze webcare-medewerkers reageren in de juiste tone of voice, passend bij uw social media uitingen.

WhatsApp

Ook voor uw klantenservice via WhatsApp kunt u bij ons terecht. Via de software waarmee wij uw social media accounts kunnen beheren, beantwoorden wij ook eenvoudig uw WhatsApp-berichten. Wij zijn volledig ingespeeld op de behoeften van een WhatsAppende klant: onze medewerkers reageren snel en adequaat, waardoor u uw klanten op de meest persoonlijke manier te woord staat.

Nieuwsbrief

Hartelijk dank voor uw interesse in HMS Contact Centers.

Vul uw gegevens in om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

×

Download brochure

Hartelijk dank voor uw interesse in HMS Contact Centers.

Vul uw gegevens in en u ontvangt binnen enkele ogenblikken de brochure per e-mail.

×

Stel een vraag

×

Maak een afspraak

×